Opdatering af antivirusdatabase

Kaspersky-appen bruger antivirusdatabaser under søgning efter malware. Appens antivirusdatabaser indeholder beskrivelser af malware, der kendes af Kaspersky i øjeblikket, og alle metoder til behandling af den samt beskrivelser af andre ondsindede objekter.

For at opdatere appens antivirus-databaser skal din enhed være forbundet til internettet.

Med et abonnement på Kaspersky-appen kan du indstille en tidsplan for automatiske opdateringer af antivirusdatabaser.

Sådan planlægger du automatiske opdateringer

Sådan opdaterer du manuelt antivirusdatabaserne på enheden:

1. Tryk på Alle funktioner på hovedskærmen i Kaspersky-appen.
  2. Stryg opad, og tryk på Opdatering af antivirusdatabaser .

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre denne funktion. Ændringerne er en del af den tidlige adgang til funktioner, som kun er tilgængelig for en lille gruppe brugere.